Gun & Blood

Gun & Blood 1.0

Tijd om alle terroristen een kopje kleiner te maken

VOOR

  • Veel actie
  • Goede graphics

TEGEN

  • Erg repetitief

Gemiddeld
6

In het gratis Gun & Blood neem je een geweer ter hand en schiet je op elke doerak die op het scherm verschijnt.

In een overzichtelijk menu kies je jouw wapen en eventuele uitbreidingen. Vergeet uiteraard niet om kogels te kopen, want anders heb je nog niks aan je vuurwapens. In het scherm van Gun & Blood komen de schobbejakken van alle kanten. Met je linkervinger richt je jouw pistool en met je rechter vuur je. Na verloop van tijd is de wave voorbij, maar niet veel later begint de volgende alweer. Je zit dus constant midden in de actie. Mocht je onverhoopt doodgaan, dan krijg je in ieder geval de kans je arsenaal te upgraden.

Na het upgraden van je wapens ga je verder waar je gebleven was. Ondanks de ruimschootse actie (en een verrassing ergens in de game) gaat Gun & Blood vrij snel vervelen. Het is telkens van hetzelfde laken een pak. Grafisch zit Gun & Blood verder wel goed in elkaar en ook de soundtrack is prima, dus houd je wel van repetitief knallen dan zit je met dit spel alsnog goed.

Gun & Blood gaat snel vervelen, maar voor een korte tijd is het toch best vermakelijk. Heb je dus weinig tijd om te spelen, dan is deze game wel degelijk geschikt: 5 minuten lang zit je midden in de actie.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Gun & Blood

Download

Gun & Blood 1.0

Beoordelingen about Gun & Blood